Het curatorium heeft 5 studenten toegelaten

Het curatorium heeft tijdens haar vergaderdagen op maandag 22 mei, dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei vijf studenten toegelaten om de lessen aan de Theologische School te gaan volgen.

Op maandag 22 mei zijn toegelaten:

  • Dhr. L.J. van den Berge (41) uit Tholen. Hij is pastoraal werker bij Cedrah en ouderling in de gemeente van Tholen. Hij is getrouwd en vader van acht kinderen.
  • Dhr. W. van Ee (43) uit Otterlo. Hij is werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven en ouderling in de gemeente van De Valk-Wekerom. Hij is getrouwd en vader van zes kinderen.

Op dinsdag 23 mei zijn toegelaten:

  • Drs. H.R. Keurhorst (38) uit Veenendaal. Hij is docent klassieke talen en godsdienst bij het Ichthuscollege te Veenendaal en ouderling in de gemeente van Veenendaal. Hij studeerde theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn (TUA) en Griekse en Latijnse taal aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tevens is hij docent aan het CGO (Centrum voor Godsdienstonderwijs). Hij is getrouwd en vader van twee kinderen.
  • Dhr. B.J. Meulmeester (34) uit 's-Gravenpolder. Hij is werkzaam als projectmanager in het bedrijfsleven en ouderling in de gemeente van 's-Gravenpolder. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen. 

Op woensdag 24 mei is toegelaten:

  • Dhr. A.M.C. Westeneng (45) uit Geldermalsen. Hij is melkveehouder en ouderling in de gemeente van Tricht-Geldermalsen. Hij is getrouwd en vader van acht kinderen. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb